Dierenopvang: hondenpension

Voor jouw trouwe viervoeter heb je natuurlijk alles over, de beste brokken, genoeg tijd om buiten te spelen, mooie speeltjes en een fijne mand. Wanneer je op vakantie gaat of een weekendje weg wil je natuurlijk dat er voor jouw hond ook goed gezorgd wordt. Misschien heb je wel een vast adresje waar je jouw hond voor zulke gelegenheden kunt achterlaten. Waar je weet dat er goed voor gezorgd zal worden. Maar zijn zij eens niet beschikbaar, wat dan? Een hondenpension zoals Hondencentrum Happy Tail kan uitkomst bieden. Wat moet je allemaal weten over een hondenpension voordat je jouw hond er brengt en wat zijn de voor- en nadelen? Hier is een beknopt overzicht van alles wat je vooraf wilt weten.

De beste service

Een hondenpension is gespecialiseerd in het verblijf van honden en de medewerkers zijn professioneel geschoold en daarnaast ook nog eens gek op honden. Er wordt aan alle wensen van de honden en eigenaren voldaan en jouw hond kan een toptijd beleven in een pension. Wanneer jij op vakantie bent, is jouw hond dat ook in het pension. Naast de vaste medewerkers wordt er ook vaak gewerkt met vrijwilligers die graag nog eens uitgaan met jouw hond. Jouw hond wordt op zijn wenken bediend. Er bestaan veel verschillende pensions in Nederland, doe wat onderzoek voordat je jouw hond wegbrengt en zie welke pension het best aan jouw eisen voldoet.

De voor- en nadelen

Zoals hierboven beschreven heeft een pension veel voordelen, de professionele medewerkers, aardige vrijwilligers en heel veel is bespreekbaar en mogelijk. Je kun jouw eigen voer meegeven en je kunt tijdens jouw vakantie altijd contact opnemen en vragen hoe het gaat. Een groot voordeel is dat je weet dat jouw hond in goede handen is. Wat minpunten kunnen zijn dat de hond de mensen nog niet zo goed kent en dat er meerdere honden zijn. Is jouw hond niet zo sociaal kan dit misschien lastig zijn. Er zijn altijd opties voor minder sociale honden in een pension, maar het kan wat overweldigend zijn voor jouw hond om met zoveel honden opeens samen te zijn. Breng jouw hond met een gerust hart naar een hondenpension wanneer je op vakantie gaat. Er wordt goed voor hem/haar gezorgd en de hond heeft ook echt een vakantie. Wanneer je tevreden bent over de service, blijf dan ook bij dit hondenpension. Jouw hond kan hier dan wennen en weet waar 'ie aan toe is als hij er weer is. Zoek een pension dat aan jouw eisen voldoet en laat jouw hond hier met een gerust hart achter tijdens een vakantie.


Delen