Dierenverblijf: het kattenpension

Wanneer u op vakantie gaat, een weekend weg voor het werk of langer op bezoek bij vrienden of familie is het fijn om een plek te hebben waar uw kat veilig is en voor gezorgd kan worden. Natuurlijk zijn buren of vrienden die dichtbij wonen vaak een grote hulp. Maar mocht het geval zijn dat zij niet beschikbaar zijn of dat u een andere optie zoekt, kan een kattenpension uitkomst geven. Hier wordt de kat ten tijde opgevangen en goed voor gezorgd. De kat heeft als het ware zelf een vakantie in het kattenpension.


Vindt een geschikt kattenpension

Natuurlijk heeft u het beste voor uw kat over en een geschikt pension vinden erg belangrijk. Er zijn veel verschillende soorten pensions voor katten. Zo bestaan en reguliere kattenpensions die voorzien aan alle basisbehoeften van de kat en zorgen voor een fijn verblijf voor de kat. Er bestaan ook zogenaamde kattenhotels, hier is de kat koning en heeft het een luxe verblijf en wordt er uiterst goed gezorgd voor uw kat. U weet altijd dat uw kat in goede handen is bij een kattenpension.


Tarieven pension

De tarieven per pension kunnen enorm verschillen. Het is daarom belangrijk dat u een helder beeld heeft over welke service u wilt inschakelen. Vergelijk verschillende pensions en zie welke het best bij u past. Sommige pension hebben een vast tarief per dag en bij andere pension betaalt u extra voor speciale service.


Goed contact en service

Voordat u een beslissing maakt kunt u natuurlijk ook altijd eerst contact opnemen met het pension om meer informatie in te winnen over de service. U wordt dan altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan en komt alles te weten over het reilen en zeilen van het pension. Wanneer u beslist om uw kat naar het pension te brengen kunt u tijdens uw (werk) reis of familiebezoek ook altijd contact blijven opnemen en vragen hoe het allemaal gaat. U kunt zowel voor, als tijdens het verblijf uw vragen stellen aan de medewerkers per telefoon of mail en wordt altijd vriendelijk geholpen. Uw kat naar een kattenpension brengen kan een ingewikkelde keuze zijn. Natuurlijk wilt u het beste voor de kat en deze niet ergens achterlaten wat u niet bekend is. Zorg daarom dat u goed geïnformeerd bent over pensions. Dan kunt u met een gerust hart op vakantie gaan of een weekendje weg, wetend dat er goed gezorgd wordt voor uw geliefde viervoeter. Wanneer de buren niet beschikbaar zijn om op te passen, of u betere zorg voor de kat wilt, is een kattenpension de beste optie.

 

Tip: kijk op Dierenkliniek Dikketje DAP voor een betrouwbare kattenzorghotel.


Delen